SCIENCE IN COFFEE
- Σε όσους έχουν πιστοποιημένη γνώση των Σεμιναρίων BARISTA & GRINDING & TAMPING
- Σε όσους περάσουν με επιτυχία τις κατατακτήριες εξετάσεις του GRINDING & TAMPING
- Σε όσους έχουν περάσει επιτυχώς το BARISTA PROFFESIONAL της SCA
- Αξιολόγηση ποιότητας πράσινου καφέ
- Αξιολόγηση ποιότητας ψησίματος
- Αξιολόγηση παραγωγής των ροφημάτων με χρήση οργάνων (Refractometer, Brix, Ph)
- Ανάλυση της αξιολόγησης με χρήση οργάνων και τεκμηρίωση σε πίνακες (coffee control charts)
- Εξάσκηση: Ο κάθε μαθητευόμενος στο δικό του ατομικό coffee station
- Εξέταση: Θεωρητική και πρακτική
- Διάρκεια σεμιναρίου: 3 ημέρες (6 ώρες ανά ημέρα)
- Τιμή σεμιναρίου: 500€
Η δομή της διδασκαλίας βοηθά τον εκπαιδευόμενο στην πλήρη κατανόηση της δομής των ροφημάτων καθιστώντας τον ικανό τόσο να προτείνει στον καταναλωτή επιλογές καφέ-ροφημάτων όσο και να του εξηγήσει τα θετικά ή τα αρνητικά της επιλογής του.
Τόσο η διδακτέα ύλη όσο και η μεγάλη διάρκεια πρακτικής άσκησης βοηθούν τους μαθητευόμενους να μυηθούν στα μυστικά του καφέ ή να τελειοποιήσουν την παραγωγή τους.
Η ύπαρξη πραγματικών συνθηκών εργασίας (simulation) βοηθά των εκπαιδευόμενο να προετοιμαστεί για τις απαιτήσεις της αγοράς εργασίας.
- Σύστημα εκπαίδευσης προσαρμοσμένο στα ελληνικά ροφήματα
- Τεχνική εκμάθηση του εξοπλισμού για την αρτιότερη συντήρησή του
- Ατομικό work station για τον κάθε μαθητευόμενο
- Στο σύνολο των 30 ωρών τουλάχιστον οι μισές είναι πρακτική άσκηση
- Παροχή προϊόντων (καφέ, γάλα κλπ) για την εξάσκηση χωρίς όριο
- Αυστηρή εξέταση με δικαίωμα επανεξέτασης χωρίς χρέωση
- Παροχή εγχειριδίου με ανάλυση της διδακτέας ύλης στα ελληνικά
- Δυνατότητα εξάσκησης σε simulator πραγματικών συνθηκών εργασίας
- Ατομικό Work Station για τον κάθε εκπαιδευόμενο
- Παροχή εγχειριδίων με την ύλη των Σεμιναρίων
- Εξετάσεις και Βαθμολόγηση
- Παροχή προϊόντων (καφέ, γάλα κλπ) για την εξάσκηση χωρίς όριο